Prijzen

Wat kost een motor rijbewijs oftewel hoeveel lessen heb je nodig?

Op diverse sites en social media kun je aantallen vinden tussen 10 en 50 lesuur … Het antwoord hangt af van de kwaliteit van je instructeur en vooral van jezelf: wat is je ervaring met een schakel brommer, hoe handig beweeg je met bijv. fietsen/MTB of skiën, etc. Een goede inschatting zal ik je geven na een aantal lessen; dan zullen we ook afspreken hoe we de examens inplannen.

Weet je nog niet zeker of motor rijden iets voor je is? Probeer dan de proefles met 50% korting die je in de vorm van een cadeaubon kunt (laten) kopen.

Onze prijzen kun je in deze tabel vinden en zijn vergelijkbaar met andere rijscholen uit de buurt. Bovendien kun je de Heuveltraining Z-Limburg volgen met 50% korting als je kiest voor een van de les pakketten. Dat geeft je de kans om een hele dag extra rijles te krijgen in de mooie heuvels van Z-Limburg!

Wat ik ook anders doe: je krijgt altijd een privé les die afgestemd is op jouw rij ontwikkeling. Dus geen verloren tijd door andere leerlingen uit een ‘klasje’ of het routinematig moeten afwerken van een standard programma uit een ‘voordeel pakket’. Jij betaalt alleen voor de echte lesuren die je nodig hebt. Daarbij zal ik je zelf op de volg motor begeleiden en niet vanuit een auto. Daardoor kan ik sneller iets voordoen en beter meevoelen met je uitdagingen door putdeksels, grind, regen, etc.
Om goed prijzen te vergelijken, let dus op deze zaken bij de diverse scholen: 1op1 lessen, afgestemd op jouw ervaringen en vanuit een volg motor!

Ook ben ik flexibel wat betreft de les dagen en uren. Zo gauw jij goed op gang bent met de motor, kunnen we in overleg bijv. ook een speciale, mooie en leerzame rit inplannen om je bochten techniek in de heuvels van Zuid-Limburg te oefenen.